tirsdag den 30. november 2010

30. november

Jeps, så er det dagen før 1. december, hvilket drengene har mindet mig om adskillige gange idag. De mente også, at julesokkerne skulle op, så nissen kunne finde dem til i morgen tidlig. Vi har ikke kalendergaver som sådan, men nissen kommer med en lille godbid og lægger i sokken - det har han gjort i flere år. For nogle år tilbage forsøgte nissen at have godbidden klar til når de kom hjem fra børnehave, men det var lidt stressende for nissen at skulle praktisere. Så vi aftalte med nissen at det var ok han kom inden de stod op om morgenen, så måtte deres mor se til at der røg et lille stykke chokolade ned sammen med morgenmaden......suk.

Så julekalenderen er kørt i stilling og vi er klar til december (næsten).

Har fået en forespørgsel på at lave et kort til en kollegas sølvbryllup, så jeg er lige gået i tænkeboks. Farverne har jeg på plads, Bazzill Craft, noget mørk lilla, noget hvidt og sølvembossing. Så er det bare lige udformningen jeg skal have besluttet mig for. Det skal være færdig senest d. 13.dec, så der er lidt tid at løbe på - endnu.

1 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jepz så er nedtællingen startet ;)..det var jo godt I fik en aftale med nissen, det går jo ikke at han bliver stresset ;D
Glæder mig til at se hvad du finder på med kortet - for du lægger vel et billede på bloggen når det er færdigt ?? ;D

Send en kommentar